Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2014 13:30 - Българска журналистка изпада в транс след изплющаване в руски ядрен завод.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 6650 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 17.06.2014 13:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Новината е публикувана едва днес (17/06/2014г.), на интернет страницата на руския държавен концерн РОСАТОМ, но началото и е с почти едноседмична предистория.

ОАО «МСЗ» посетили зарубежные журналисты


"Чуждестранни журналисти посетиха "Машиностроителния завод", в гр. Електростал, Подмосковие." (Едновременно превеждам и разгръщам заглавието, за да е по-разбираемо, за читателите, незапознати с кухнята на руския клон на ядрената мафия.)

image

Случката, за която се разказва в повествованието се е произвела на 11-ти юни, но се публикува едва на 17-ти!!! Започва се с въведението, че голяма група чужди журналисти са посетили въпросния завод, за производство на ядрено гориво, в рамките на VI-ия международен форум "АТОМЕКСПО-2014", провел се в Москва, през изминалата седмица. Сред тях са били представители на Унгария, България, Украйна, Бангладеш, Виетнам, Индия и Китай.

image
Да, познахте. С червената стрелка съм обозначил нашата представителка. Но коя е тя? Нека узнаем от любезните и домакини.

image

Участващия в срещата технически директор на завода Алексей Жиганин отбеляза, че по време на презентацията журналистите са задавали въпроси, свързани с технологичните процеси, перспективите за сътрудничество между руските производители на ядрено гориво със задграничните им партньори, безопасноста и екологичноста на атомното производство. "Нямаме какво да крием от журналистите, винаги сме отворени за общуване, поради което нашите отговори и предоставения обем информации УДОВЛЕТВОРИХА участниците в прес-тура. Представителите на различните страни се интересуват от различни неща, по близки за конкретната страна направления в дейноста на завода, но ние сме готови да ЗАДОВОЛИМ всеки интерес" - каза той.

И ето, кой е останал най-задоволен(а) от изплющяването, че цяла седмица не е могла да се свести, за да си разкаже.

От своя страна една от участничките в прес-тура, журналистката от България Весела Ванева (няма да придираме за печатната грешка) отбеляза, че посещението на завода е произвело на цялата журналистическа делегация голямо впечатление. "Аз посещавам Машиностроителния завод не за първи път и с всяко ново посещение отбелязвам положителните изменение, които се случват тук. Руското гориво, произведено тук, винаги е било в най-висша степен надеждно, и сега ние виждаме, че завода не стои на едно място, а търси пътища за бъдещото си развитие" - каза тя.

За да кажеш такова нещо, без да имаш и грам елементарна представа за съдържанието на материята, която обсъждаш, означава не само, че си здраво изплющян, но и, че плющенето и вървяло паралелно със силно шмъркане на омайващи вещества. Не е чудно, че и е била нужна цяла седмица, за да дойне на себе си?

image

Мястото, където ненаситната Ванева е била плющяна до несвяст. Координатите са в долния десен ъгъл, оградени в резидав правоъгълник.

image

Мястото, където в действителност се произвежда ядреното гориво, за нуждите на АЕЦ "Козлодуй", се намира на хиляди километри от мястото на оргията, в която се е впуснала Ванева, не за първи път, по собствените и признания.

А ето какво ми отговаря Google, когато го замолвам да ми покаже лика на тази страстна особа:

image

Ако не виждате нито едно дамско лице проблема си е ваш. Затова пък е пълно с ядрени мафиоти.
Сигурно се питате, откъде тогава съм сигурен, че обозначената горе особа е въпросната Ванева? Отговора е прост - познавам я лично.

Г. К.








Гласувай:
8



1. injir - Е, Ванева не е толкова известна о...
18.06.2014 03:29
Е, Ванева не е толкова известна особа, за да я има при другите важни особи.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9832556
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031