Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2011 05:09 - Военна полиция
Автор: jwk Категория: Изкуство   
Прочетен: 684 Коментари: 0 Гласове:
4



                                                                 (Аржентина)

 

- Ще ликвидираме четирима човека от престъпната структура на Генерал Севила и по този начин ще я заличим. Карлос Анхел – ангела, водач на личния отряд на Севила, отговарящ за сигурността и провеждащ наказателни акции на територията на цяла Аржентина. Приписват му се по наши данни сто и двадесет убийства. Политици, журналисти, полицаи, хора от подземния свят... И най-важното... Неговата  наглост стигна дотам, че негови хора убиха шефа на разузнаването ни. Максим Столеро – змията, отговарящ за тяхното разузнаване. Този мръсник  е пуснал свои пипала в цяла Южна Америка. Антонио Берле – диаманта, държащ легалния бизнес на Севила. Казина, футбол, мобилни оператори, фармацевтика, храни, телевизия – през неговите ръце минава всичко. И разбира се, всенародният любимец Алваро Конпликто – дявола. Този червей е събрал всичко най-лошо каквото има на земята. Целият наркопазар и връзки на всички нива що се отнася до полиция, политици и подземен свят са негова работа. Тези хора могат да затрият цяла Аржентина. Генерал Севила ще бъде арестуван от Военна полиция, а преди това вие ще се заемете с нелеката задача да ликвидирате тези четирима подчинени на него боклуци. Четирима полковници срещу четири паразита. Сега всеки от вас ще влезе при мен и ще бъде инструктиран как да подходи спрямо обекта, който ще лежи на негова отговорност. Ще действате в синхрон. С колкото се може по-малък, но максимално боеспособен екип. Полковник Абреро, заповядайте...

- Кажете ми какво трябва да знам и каква да бъде тактиката ми срещу Максим Столеро?

- Това е най-умният човек в цялата им организация. Много прецизно подбира хората с които да работи. Може да се каже, че е и най-независимият. Не взима наркотици, не пие, не ходи по леки жени... Има приятелка, която е еврейка и също му помага в работата. Има опит с взривните устройства. Изкачвал се е в йерархията търпеливо. Нанасяли сме му удар – не отвърна по никакъв начин. Когато обаче му нанесохме втори... Четирима от нашият екип изчезнаха. Осем години ни отне да внедрим човек при него. Скоро този човек ще влезе във връзка с вас. Помощник – готвач е. Никой освен вас не трябва да знае за този човек. Положението което  Столеро заема не го е променило. Подозрителен е и изпипва нещата. Не се храни по ресторанти. Има специален човек, който отговаря за сигурността относно това с което се храни. Нашият човек знае, че е смъртник и е готов да стигне докрай. От нашият арсенал ще бъде използвана непозната секретна отрова. Тя действа дванадесет часа след хранене. Вашата задача е да я доставите на нашия помощник – готвач. Тъй като всеки човек работещ за Столеро бива следен от вас се изисква да проведете спецоперация – снайперисти и всякакви дегизирани съгледвачи... Ще я наречем: ‘Рум – сервиз’. От колко души се състои вашия екип?

- Единадесет и аз.

- Добре. Инструктиран сте. Успех!

- Полковник Мартино, заповядайте...

- Готов съм да узная по какъв начин трябва да се справя с Антонио Берле...

- Полковник Мартино, това е човек уважаван в обществото, а също и медийна личност... Завършил е икономика в Харвард. Има фондация занимаваща се с благотворителна дейност за жени с рак на гърдата. Има и друга фондация занимаваща се с помощ за жени жертви на мъжко насилие, но зад това се крие хомосексуалност, а вие сте толкова красив...

- И какво се очаква от мен?

- Разберете ме правилно... Този човек не бива и не може да бъде заклан като прасе. Вие ще действате сам. От вас ще се изисква да се приближите максимално близо до него. Ще използваме няколко прикрития. Едно от тях трябва да сработи. Ще бъдете обучаван за модел на бельо в лично негова агенция, за шофьор, за жиголо... Веднъж спечелите ли доверието му... Колата му е Bentley и ще катастрофира. Инструктиран сте. Успех!

- Полковник Артеда, заповядайте...

- Благодаря. Каква информация ще ми е нужна за да ликвидирам целия срам, който носи на Аржентина Конпликто?

- Вашите умения на снайперист. Конпликто е самонадеян боклук. Взима кокаин, предизвиква скандали и се държи така сякаш целия свят му е подвластен. Той е най-лесно достъпният от четиримата. Лошото е, че го охраняват тридесет човека на Карлос Анхел. Местонахождението му винаги е известно и не е тайна дори за хлапетата. Говори се, че Севила му търси заместник, но ние не бива да се осланяме на тази информация и няма да чакаме те сами да го пречупят. Не. Всезнайни са вашите умения да поразявате мишени на разстояние 2500 метра. Изчакайте момента. А той ще дойде.

- Ще го поразя с един куршум в сърцето. Считайте задачата за изпълнена.

- Чудесно. Успех!

- Полковник Оливейра, заповядайте... Честито! Вече сте главнокомандващ на GOE. Нашите спецчасти ще ви помогнат да се справите с отряда на Карлос Анхел. Ще ви бъде подадена информация от разузнаването за неговото местонахождение и тогава ще дойде момента в който да проведете акция по цялостното ликвидиране на неговата ударна сила. Трябва да знаете, че Карлос Анхел винаги е воювал. Не сте чули от мен, че е бил част от GOE, познава добре методите ни и е добре обучен. Роден е да воюва. Тренирал е бокс и карате, умее да си служи с всякакви оръжия и не бива да бъде подценяван. Вашата задача е най-тежка... След ликвидирането му ще трябва да арестувате Генерал Севила. Карлос Анхел е негова лична охрана и се движат винаги заедно. Инструктиран сте. Успех!

- Чест е за мен, Генерал Бартидо!

 

- Бартидо, смяташ ли, че ще се справят?

- Касарес, подготвям това дванадесет години. Минал съм буква по буква всичко това. Това са както се казва ‘хора на честта’. При тях важи принципа ‘победи или умри’, а такива не умират лесно или преди да умрат си свършват работата, което и ще се случи. Само да си свършат работата и Черният Ескадрон ще им подхвърли имената където трябва.

- За Черният Ескадрон нямам съмнения. Ти, аз и Даниеле сме го градили. Инвестицията на уважаемият Бореро ще се възвърне.

- Ако трябва да съм честен ме е страх от Столеро. Винаги държи коз в ръцете си. А с Карлос се познаваме от GOE. Умее само да се цели в мишената. Не мисли градивно.

- Ще заемем местата им. Няма да допуснем ресурсите на страната ни да бъдат в чужди ръце. Волята, постоянството и разумът са нашите три коза. Те са достатъчни и определят у кого е властта...   




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jwk
Категория: Забавление
Прочетен: 411260
Постинги: 136
Коментари: 613
Гласове: 12558
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол