Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2011 17:58 - Мафия
Автор: jwk Категория: Изкуство   
Прочетен: 1298 Коментари: 4 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 - Ростакович, знаем, че те са под твоя закрила, снабдяваш ги с оръжие, а те ти плащат за всеки удар който извършват на територията на Сан Франциско и Лос Анжелис. Вдигат прекалено голям шум. Убили са двама полицаи и агент на ФБР. Не можем да работим спокойно заради тях. Влияят зле на бизнеса. Вие се знаете кой какъв е, но тези прекаляват. Цялата полиция е на крак, а ние сме с вързани ръце защото до нас не достига информация кои са. Ти си уважаван човек, но количеството кокаин, което бе откраднато в Лос Анжелис е било тяхна операция. Не ме лъжи. Знаем, че е по твоя поръчка и въпреки това... Ще ти простим за тази грешка и ще я сметнем за недоразумение. Знаеш кой ме изпраща... Ще е много разочарован ако не бъде осведомен за този екип.

- Този екип е лично мой и твоите връзки с колумбийците и мексиканците не ме притесняват. Уважавам господин Алварес, но и ние си имаме територии и не се бъркаме в твоите и неговите работи. Информацията относно откраднатия кокаин е невярна. Това показва колко зле сте с организирането на функционираща система. Мигел... Сгреши, че дойде да ми говориш за вашите изисквания. Това е непростима обида. Моите връзки са презокеански.

- Никой не иска война.

- Така е. Смятам, че срещата приключи.

 

-Чу ли разговора?

- Да. Нека е бомба под колата на Анита Алварес и точно по същото време втора бомба в офиса на адвоката на Алехандро Алварес – без жертви. Ще го вразуми да не ни дава тон и да определя.

- На кого да го възложа?

- На хората на Аркадий Лериняев – били са в спецслужбите и са с опит как да изпипат една атака с взривно устройство. Откъде тези мексиканци знаят, че точно ние им задигнахме кокаина?

- Имат агент във ФБР – подава им информация. Даниел Ривейра.

- Как е брат ми?

- Не мога да го удържа. Банки, бижутерски магазини... Само федералния резерв на САЩ е непристъпна зона за него. Страх ме е, че ще пострада...

- Джо Ростакович, чуй ме добре... Той няма да пострада! Изречението, което изказа е лишено от смисъл! Мисълта ти, той да пострада е непозволена! Наистина ли е убил агент на ФБР?

- Да. Името Борис Перманов няма да попадне в регистъра им – това е сигурно.

- Аз ще говоря с него.

- Добре. Аз съм го оградил с подходящи хора. Такива няма дори президента на САЩ. Хладнокръвни убийци воювали в Чечня. Бивши служители от ОМОН.

 

- Мигел... Това, което направиха тези руснаци ще бъде декларация за обявяване на война. Дъщеря ми не може да се съвземе от това, че колата й бе взривена, а приятелят й... Не може дори да го гледа, защото прилича на герой от филм на ужасите. Овъгленият му труп е... Имат конкуренция от друга руска групировка и ние ще се възползваме от това обстоятелство. Вече знаем, че начело на този техен екип е братът на водача им. Борис Перманов е брат на Евгений Перманов. Борис е боклук. Обира банки, разстрелва наред. Този път ще играем много насериозно. Ще подхвърлим името му на ФБР. Само трима човека ще знаят. Даниел Ривейра, ти и аз. Когато обере поредната банка ще се сблъска със SWAT.  

 

Борис Перманов дъвчеше дъвка, проверяваше своя АК-45 и оглеждаше района около мястото където щеше да се появи бронирания камион, който щеше да атакува с останалите четирима. Беше говорил с брат си, но не му пукаше от поученията и загрижеността. На 27 години, красив и жесток чакаше появата на камиона със заплати за лекарите от болница ‘Сейнт Пол’. Сумата щеше да бъде около три милиона долара. Петима срещу шестима охранители. Убеден бе, че ще спечелят при престрелката. Желаеше да ги избие всичките.

 

- Районът е блокиран от полицията. Абсолютно необходима е намесата на SWAT. Поставили сме четирима снайперисти. Имаме още 20 човека срещу тях. Няма да се предадат. Ще открият стрелба. Сега чакаме...

 

Камионът със заплатите се появи и паркира пред банка ‘Ейбрахамс’. Чу се вик на руски.

- Атака...

Борис и Андрей тръгнаха първи и откриха огън по шофьора и стоящия на предната седалка охранител. Разстреляха ги за секунди. Стрелбата бе автоматична. Алексей и Иван бяха втората двойка която се изнесе от микробуса им в атака към камиона, а Александър излезе последен и застана на пост пред камиона оглеждайки района. Абсолютен хаос настъпи когато отвсякъде се разнесоха изстрели. В шпалир SWAT щурмуваха петимата. Охранителите от камиона отвърнаха на стрелбата на Борис и Андрей. Снайперист порази Александър в лявото око. Ситуацията заприлича на военна операция. Крясъци, стрелба... Когато Андрей видя, че на улицата се води война застана и покри Борис с тяло. Борис изстреля една дузина куршуми по охранителите, но скоро усети, че му премалява. Бе улучен от куршум във врата. Падна в несвяст. Иван и Алексей проведоха сериозна схватка с двадесетте от SWAT. Всичко приключи за осем минути. Четирима убити и двама ранени охранители от камиона със заплатите. Двама убити и петима ранени от SWAT. Всички освен Борис бяха убити. Той бе приет в болница с опасност за живота. След хирургична намеса състоянието му бе стабилизирано. След три месеца застана пред съда и бе осъден на двадесет години затвор. В затвора бе под протекцията на брат си.

 

Това което се случи по-късно бе размяна на удари. Анита Алварес бе отвлечена от неизвестни и не бе открита. Мигел Ернандес бе разстрелян от снайперист. Даниел Ривейра бе подведен под съдебна отговорност. Джо Ростакович бе ранен при нападение, а ресторантът който държеше под своя собственост бе нападнат, ограбен и опустошен от единадесет маскирани бандита. Евгений Перманов сключи сделка с нова руска групировка, която му гарантира, че ще му направи услугата да заличи целия бизнес на Алехандро Алварес. Самият Алварес бе спешно изведен от САЩ и се върна в Мексико. Това, което всъщност се случи бе нагледно доказателство, че руската мафия не може да бъде подвластна на никой. Неписаният закон на нашето съвремие.    




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. despinida - Бандитския Ленинград е
03.11.2011 23:53
детска приказка ... :)
цитирай
2. jwk - despinida
04.11.2011 00:16
Здравей! :) Не разбрах какво точно имаш предвид?? Би ли пояснила?
цитирай
3. despinida - Това е руски филм, който може и да ти хареса...
04.11.2011 07:15
Бандитския Ленинград
цитирай
4. jwk - despinida
04.11.2011 17:36
Добре. Благодаря. :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jwk
Категория: Забавление
Прочетен: 408833
Постинги: 136
Коментари: 613
Гласове: 12558
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол