Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2011 05:31 - Дарбата
Автор: jwk Категория: Изкуство   
Прочетен: 666 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 18.11.2011 06:23


 -Всички за които е казало нещо лошо са мъртви. И то само подозира, че владее тази сила и власт.

- Томас нима чувстваш страх? Не ти се плаща за да си позволяваш такава слабост. Ти си този, който ще се заеме с тази работа.

- Майната ти! Явно е, че не ме познаваш. Това чувство никога не ми е било присъщо. Не ме интересува, че заемаш този пост. Не ти е в правомощията да определяш моите задачи. Оглавяваш Министерството на Отбраната на САЩ, но ние от ЦРУ сме по-запознати с всичко, което се случва, а ти разсъждаваш глупаво. Желаеш да вербувам нещо, което не мога да контролирам. Това е извън правилника на спецслужбите. Не ми е жал за света, но ако утре реши, че желае да го унищожи?? Кой ще го спре?

- Относно света сме на едно мнение. Измисли и изпипай нещата докрай. Попитах когото трябва и ми отговориха, че ти си точния човек. Мислиш креативно, но най-важното... Запознат си с всички нива на психиката на човек. Можеш да убедиш. Можеш да разубедиш. Всичко и всеки.

- Психологията и психоанализата не са точни науки, приятелю тъп. В по-голям процент е теорията. За съжаление практиката не винаги успява да постигне желан резултат. Постиженията й са спорни. Но ако пожелая мога да те убедя да се самоубиеш. Ще ми отнеме около десет минути.

- Не ме ядосвай. Знаеш с кого си имаш работа.

- Мислиш, че си Генерал Майкъл Джоунс, но не си. Аз не гледам така на теб. Ти имаш собствена представа за себе си, която не е обективна и не отговаря на истината. Ти си обект, който следим.

- Моля??

- Напикавал си се като малък. Когато беше дете родителите караха ли ти се, че се напикаваш?

- Ти си луд.

- Знаем достатъчно за теб и навиците ти. Винаги посещаваш ресторант ‘Шаброл’ и пикаеш в тоалетната. Има ли разлика дали пикаеш в тоалетната или в мидената си супа? Знаем, че обичаш мидена супа. Нахрани се миличък, но защо мислиш, че не  уреждаме готвача да пикае в супата ти? Всеки път. Нима когато похапваш не усещаш някакъв странен, кисел привкус? Правиш ли разлика между супа и пикня? Ще уредя да се изпразнят в твоята мидена супа. А знаеш ли, че в ресторант ‘Шаброл’ има черни хлебарки? Когато ги стиснеш пускат бял сок. Той може да бъде добавен към супата ти. Да ти подам ли лъжичка от мидената супа примесена с пикня, сперма и бял сок от хлебарки? Малък пикльо, който пикае в супата си.

Генерал Джоунс започна да повръща...

- Имам си работа с глупак. Повече няма да посетиш ресторанта, нали?

Генерал Джоунс процеди през зъби...

- Мръсно копеле. Ще уредя да...

- Слушам?? Какво ще уредиш? Не ми определяй какво да правя или да не правя. Русия ни е изпреварила... Момчето е на двадесет и две години. Успели са да го мотивират да се свърже с техните тайни служби. Живее в Полша. Няма спомен, че са се добрали до него. Имало е хирургична намеса чрез която са му инсталирали чип в мозъка. Постепенно го зомбират. Слуша руска музика. Учи руски, смята да следва криминално право в Русия и е въпрос на време да посети Москва. От там нататък националната сигурност на САЩ е застрашена. Решението не е да го вербуваме, а да го ликвидираме. И нямаме време да се перчим с правомощия. То казва нещо и сме изчислили, че са нужни с точност единадесет часа, единадесет минути и единадесет секунди за да се сбъдне. Представи си, какво ще стане ако каже думите: ‘САЩ ще бъде унищожен’. По някакъв начин думите му ще се сбъднат. Дали ще е земетресение, комета, торнадо – не знам. Имаме време за реакция колкото сме изчислили. В бункери ли ще се крием?? Лошо е, че службите на Русия го пазят от дистанция. Интересно е, че ако каже ‘Има извънземни’ – ще се появят. Вселената му е подвластна. Феномен, който е необясним...

- Гад мръсна ще позвъня на всички, които познавам и ще задействам необходимите връзки, но ще изпратя лично теб да се оправяш! Тази мощ ни е необходима... И ти ще го свършиш! САЩ определят бъдещето – не някакво хлапе.

- Чудесно. Кога заминавам за Москва? Там ще намеря приятели...        




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jwk
Категория: Забавление
Прочетен: 412202
Постинги: 136
Коментари: 613
Гласове: 12558
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол